60-huset blev til fremtidens perle

Det var et ansigtsløft ud over det sædvanlige, da et anonymt hus på en af Esbjergs bedre adresser blev til en perle med havudsigt.

 

 

 

Når man ser huset i dag, er det svært at forestille sig.

Men i mange år stod der på den attraktive grund i nærheden af havet i Esbjerg et klassisk lille parcelhus, som man næppe ville standse op ved, med mindre man havde et ærinde.

 

Men efter en gennemgribende total-renovering står huset i dag som en arkitektonisk perle, hvor der er leget med mulighederne i grunden, skabt mange spændende vinkler og detaljer - samt ikke mindst tilføjet en førstesal, der har bragt det eftertragtede vand tættere på øjet.

 

 

 

Til at skabe det rigtige udtryk er der brugt ivarssons eksklusive facadeplade Frontline i en mørk grå sammen med en hvid plade i en række inddækninger. Arkitekten ønskede en stærk, blivende farve, og det elegante, grå udtryk understreges af de slanke, sorte vinduer og hvide, pudsede facade-stykker.

 

Frontline-pladen har samtidig en ekstra stærk overfladebehandling, der ikke blot gør pladen oplagt til det nordiske klima, men også den våde, salte havluft, det "nye" gamle hus nu står og troner i.  

 

 

 

 

 

 

Tilbage til referencer

ivarsson a/s Kometvej 36 DK-6230 Rødekro T: +45 73 66 19 99 F: +45 74 66 10 20 M: ivarsson@ivarsson.dk

Vi gør også brug af cookies på vores hjemmeside

For at forbedre brugeroplevelsen og derved gøre det nemmere for dig og andre besøgende at bruge vores hjemmeside, bruger vi cookies.
Ved at trykke videre på siden accepterer du, at vi bruger cookies til at logge din adfærd.
Jeg vil gerne læse mere om cookies